Memorie dag voor Martijn en zijn gezin

Als je het hebt over een onvergetelijke belevenis dan was dit er eentje om in te lijsten met een gouden randje! vandaag mochten wij Martijn uit Harskamp, en zijn gezin verrassen met een veel belovende memorie dag! 🧡💛. ze werden thuis opgehaald door maar liefst 2 brandweer auto’s van Brandweer Harskamp en daarna gingen ze naar het ISK in Harskamp hier kregen zij een rondleiding en kwamen alles te weten over de militaire brandweer. Als kers op de taart mocht iedereen meerijden met Mitchel van den Brink in een Dakar truck & natuurlijk in de brandweer auto’s. Aan het einde van de dag werden ze met een limousine naar Van der Valk Hotel Arnhem gebracht waar ze heerlijk genieten van een luxe diner & overnachting! Martijn en zijn gezin verdiende deze dag zo, even geen ziekenhuis bezoeken en zorgen maar een dag helemaal in het teken van hun en genieten van en met elkaar. Dit is een mooie fijne herinnering voor het hele gezin waar ze hopelijk heel lang op terug zullen kijken. 🧡💛
 

Memorie dag voor familie Meijer

Vandaag hadden wij een bijzondere verrassing voor de familie Meijer uit Harskamp. Deze lieve familie verdiend het als geen ander om een mooie herinnering met elkaar te maken. In stijl werden zij thuis opgehaald en met de limousine naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee gebracht voor een heerlijk nachtje weg. Bij het hotel werden zij opgehaald met een prachtige koets voor een mooie rondrit door Egmond aan Zee. Wij hopen dat het gezin een onvergetelijke herinnering heeft gemaakt met elkaar 🧡

Memorie dag voor familie Morjan

3 maart 2023 mochten wij de lieve familie Morjan verrassen met een memorie dag! 🧡💛 deze familie verdiende deze dag als geen ander, het verhaal ontroerde iedereen van onze stichting en daarom hebben we groots uitgepakt zodat ze er heel eventjes tussen uit zijn. De familie werd thuis opgehaald door de Politie Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk zij hebben een spectaculaire rit gemaakt met het gezin wat al een belevenis opzich was! Vervolgens mochten ze lekker lunchen bij Café Restaurant de Rotterdammer waarna ze vertrokken richting Scheveningen! Hier mocht het gezin heerlijk luxe overnachten bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach bij het hotel aangekomen werden ze direct opgehaald met paard en wagen waarmee ze een mooie rit gingen maken door Scheveningen. Wij hopen dat het gezin een onvergetelijke herinnering heeft gemaakt!

Memorie dag voor familie van Lagen

Zaterdag 17 september hebben wij familie van Lagen mogen verrassen met een memorie dag! 🌟 ze werden in stijl thuis opgehaald door een limousine van Delimospecialist en naar Burgers Zoo gebracht daar had het gezin een onbezorgde dag en vervolgens gingen ze heerlijk uiteten bij Eastern Plaza | Elst uiteraard werden ze ook weer in stijl thuis gebracht door de limousine! Dit gezin verdiende deze dag als geen ander, even tijd voor elkaar en echt samen zijn.

Theater voorstelling Bram & Jacoba

Op 3 september mochten wij Bram en Jacoba een onvergetelijke herinnering geven. Bram is heel erg ziek geweest en kan sindsdien helaas niet veel meer. Hij is gebonden aan zijn rolstoel en afhankelijk van hulp, die zijn lieve vrouw Jacoba hem 24/7 geeft waardoor hij nog fijn thuis kan wonen. Deze lieve mensen hebben wij kunnen verrassen door ze naar het Hanna van Hendrik theater in Enschede te brengen, waar zij van een voorstelling van maar liefst 3,5uur konden genieten. Daarna konden ze heerlijk eten van de foodtrucks die daar stonden. Even niet zorgen maar echt de tijd voor elkaar!
Bram is helaas op 24 november 2022 overleden.

Bosrit voor mr. en mevr. Heemhuis

19 maart 2022 werden Jack en Ella verrast. Dit lieve echtpaar werd met paard en wagen door “Stalhouderij Wijnand Hazeleger” opgehaald. Op deze zonnige dag hebben ze mogen genieten van een mooie rit. Ze werden afgezet bij “Restaurant de Bonte Koe” in Garderen waar een uitgebreide lunch voor hun klaar stond. 25 jaar geleden kreeg Ella een hersenbloeding waardoor één kant van haar lichaam volledig verlamt is geraakt. Ella kan niet te veel prikkels verdragen en zich niet meer uiten met woorden. Haar lieve partner Jack verzorgt haar sinds die tijd full-time maar ondervind inmiddels zelf ook wat lichamelijke klachten. Samen hebben ze genoten van de verrassing en een mooie herinnering gemaakt

Blijvende herinnering voor familie Kamphorst

Vrijdag 21 januari hebben wij weer een bijzondere dag mogen organiseren deze keer voor familie Kamphorst uit Lunteren. Deze lieve familie werd thuis opgehaald met een super gave limousine en naar Veenendaal gebracht waar ze lekker konden karten en glowgolfen beide een activiteit wat het gezin graag doet. Daarna werden ze geheel in stijl weer opgehaald met de limousine en bracht chauffeur Jan ze naar Kasteel Vanenburg in Putten. Hier mocht de familie genieten van een culinair diner en een super de luxe hotelovernachting! Kortom een herinnering die ze niet snel zullen vergeten, dat verdiende ze zo, want Jantine is ernstig ziek en daarom was deze dag met hun gezin extra bijzonder. Wij wensen deze lieve familie het aller beste en vooral veel kracht toe!

Brandweer belevenis voor Evani

Zaterdag 13 november was een fantastische dag voor Evani en zijn gezin. Wij mochten dit gezin verrassen met een unieke memories dag! Geweldig om te zien hoe hij genoot! De Brandweer voorthuizen kwam met sirenes aangereden en daar mocht Evani met mee rijden! Na een rondje te hebben gereden met het hele gezin mocht hij ook nog echt water spuiten! Daarna werden ze opgehaald door een hele gave Dodge Ram en werden ze in stijl naar Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark gebracht. We hopen dat dit een onvergetelijke dag is geweest en een mooie herinnering voor Evani en zijn familie. Wij wensen jullie al het goeds en veel geluk in de toekomst. 

Prinsessenkoets voor Lisa

Zaterdag 25 september hebben wij Lisa en haar familie mogen verrassen. Lisa is ernstig ziek en zij en haar familie verdiende deze dag als geen ander, ze werd verrast met een mooie prinsessen jurk en werd vervolgens opgehaald door paarden en een super gave prinsessen koets! Bij terugkomst stonden er springkussens, eten en drinken klaar waar de hele familie de hele middag van kon genieten. Hopelijk een onvergetelijke dag met nieuwe mooie en blijvende herinneringen

Fantastische dag voor Fam. Kous

Zaterdag 12 juni was het dan zover, de eerste “herinnering” werd door stichting Make Memories cadeau gedaan! De familie Kous uit Stroe was de eerste die aangemeld werd voor een onvergetelijke dag. Stichting Make Memories heeft de familie Kous compleet verrast. Want het enige wat zij wisten, was dat ze zaterdagmiddag allemaal thuis moesten zijn. Rik Kous (78): “Vooraf was iedereen zo nieuwsgierig!” De familie Kous verdiende deze dag omdat Rik en Rina samen de zorg voor hun geestelijk en lichamelijk gehandicapte thuiswonende dochter op zich nemen, en hun zoon Wouter een spierziekte heeft waardoor hij heel beperkt is geworden.De familie Kous werd thuis opgehaald met paard en wagen door ‘Stalhouderij Wijnand Hazeleger’. Nadat ze waren opgehaald, heeft de familie een mooie rit gemaakt door de bossen. Het weer was prachtig, dus ze konden volop met en van elkaar genieten. Extra speciaal, want Rina en Wouter zitten beide in een rolstoel, dus een uitje samen is voor hen niet zo vanzelfsprekend. Ria Kous (75): “Rina heeft zó genoten van de rit, vooral omdat ze dit net zoals iedereen kon beleven.” Geheel in stijl werd het gezin na de rit afgezet bij ‘Restaurant de Bonte Koe’ in Garderen waar een diner voor hen klaar stond. Ze werden verrast met een heerlijk uitgebreide proeverij van gerechten geserveerd op een plank, zodat ze van alles wat konden proeven. Familie Kous: “De mensen bij de Bonte Koe waren zo behulpzaam en vriendelijk. En het eten was fantastisch!”
Kortom, een zeer geslaagde dag waar de familie Kous nog lang op kan terug kijken.